Panna Cota


Din categoria bery farm, vin cu o reteta de panna cota pe care am servito cu zmeura si sos de zmeura...Yumiiiiii
Se face extraordinar de usor si rezulta un desert extraordinar de fin cremos si bun...
Aveti nevoie de:
500 ml de frisca lichida
100 ml de lapte
1 praf de gelatina

zmeura cat se poate de multa...

Procedura e una ffff simpla
Se pune frisca la incalzit, iar gelatina la inmoiat in lapte. Cand frisca ajunge la punctul de fierbere se toarna laptele si se mai amesteca pret de 1 min. se toarna in forme si se lasa la rece pentru 4 ore.

Pentru sosul de zmeura , am folosit blenderul, cu ajutorul caruia am facut piree fructele. Dupa ce panna cota s-a inchegat...e gata de ansamblare.
Am lasat formele in apa calduta pentru 2-3 minute si le-am rasturnat pe o farfurie....
Iata ce a iesit...
Doamne cat a fost de buna....
O sa mai revin si cu alte variante in curand....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu