Vine…vine primavara….imparteala cu premiiiiiiiiii







La inceput de primavara, am fost si eu cadorisita cu cateva premiii!!! Multumesc Mitinita si Truedelights !!!
Le dau si eu mai departe spre Andreea (http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.com), Miha(http://dulciurifeldefel.blogspot.com) , carmen (http://carmen-retete.blogspot.com) mrs green food (http://thegreenfoot.blogspot.com/)
http://cantboilanegg.blogspot.com/

My aniversary!!! Happy bday to meeeeeeee!!!!


Iata ca a trecut si un an, de cand hopai si eu prin blogosfera!!! A fost un an frunos, cu urcusuri si ceva mai multe coborasuri...dar un an frumos!!!
Si pentru ca ziua asta, ma duce cu gandul la Oscaruri, nu pot sa nu multumesc unor persoane foarte deosebite din viata mea!!! In primul rand sotului meu, care de-a lungul timpului a fost "cobaiul" meu!!!Pentru tot sprijunul acordat , in clipele de depresie culinara maxima!!! Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi atunci cand se "trusteau" muffins, si cand se "lateau" prea tare fursecurile.
"Nasei de botez" - luv u honey bunny!!! Nu o sa uit niciodata ca datorita tie am pornit pe drumul acesta!!! Miss u verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyy much!!!

Si pentru ca e 1 martie un martisor si pentru voi...varianta culinar-virtuala :



Si ca sa aveti cu ce sa umpleti cutia cu retete, eu va propun o reteta de salata de andive.
Eu reteta asta am descoperit-o de curand, la unul din restaurantele din Arad.Am rugat bucatarul de acolo sa imi spuna cum a pregatit-o, insa intrebarea mea se pare ca l-a jignit peste masura, iar raspunsul lui bineinteles ca a fost negativ.
Asa ca am ajuns acasa, si m-am pus pe treaba!!! Dupa o tentativa nereusita, am conceput reteta asta!!! E numai buna pentru o seara calduroasa de vara !