Brownies Bon-bons



Ce incepe a fi un dezastru...se termina a fi o reala reusita!!!! Asta s-a intamplat la mine intr-o sambata seara!!! Aveam o pofta nebuna de browny muffins!!! Nu stiu insa ce s-a intamplat cu ele!!! In momentul in care am deschis usa cuptorului eram gata sa fac "infrast"...un soc de-a dreptul! Da` sa mi se plosteasca niste muffins in halul asta never ever!!! Nu va arat poza dezastrului ca mii prea rusine... insa va arat ce a iesit din "dezastru`"…
100 gr unt
200gr ciocolata amaruie
150 gr zahar
1 zahar vanilat
2 lg de cacao
2 oua
1 praj de copt
150 gr faina
Se topeste ciocolata in bain-marie impreuna cu untul! Se omogenizaza apoi cu telul, se adauga, zaharul,ouale, zaharul vanilat si cacao. Dupa ce s-a amestecat bine cu telul sau mixerul se adauga faina si praful de copt! Se pun in forme de muffins si se dau la cuptorul bine incalzit dinainte! Bun...pan` aici toate bune si frumoase....dar dupa vreo 20-25 de minute(cand deja ma lovise mirosul de brownies drept in moaca :P) cand am deschis usa aragazului sa scot tava era sa pic pe jos nu alta!!! Ma apuca palpitatiile la inima!!! Sotu` alearga cu aspacardinul dupa mine ! Incep sa respir sacadat!!! CATASTROFA nu altceva!!! S-au pleostit cu totul!!! Nu numai ca nu crescusera defel....colac peste pupaza mai erau si ....URATE!!!
Dupa ce fumez o tigara si ma mai calmez o tzara... fac testul... iau o chestie din aia din tava, si brusc ma mai luminez la fata!!!! Erau chiar bune!!! Pfiu!!! Deci nu-i chiar asa prapad!!! Mai fumez o tigara si reflectez ca un prunc de sapte ani, la cum pot indrepta raul facut!!! Ma apuc de framantat muffins-ul cu o lg de suc de visine! Scot din camara stocul de urgenta: bomboane de ornat, ciocolata alba si cioco negra. Topesc cele doua feluri de ciocolata si formez niste chestii din blat, le dau prin ciocolata topita si le decorez cum imi vine in minte!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu