Because life is just a bowl of cherries...


Hopa, hopa şi eu vin am intrat în blogosferă. Probabil ca veţi spune… O,nu!!! Nu încă un blog pe temă culinară!
Ei bine Vanilla Scented kitchen nu e doar un blog culinar, ci un blog de lifestyle, care doreşte să vă arate un alt stil de viaţă şi să vă înveţe cu adevărat ce este adevărata cultură gastronomică.
Îmi permit să vă adresez câteva întrebări ce sigur vă por pune pe gânduri. Mâncaţi sănătos ? Cât de des consumaţi junkfood ? Ştiţi ce şi câţi nutriţienţi are un morcov ?
Dacă sunteţi măcar puţin şocaţi de răspunsurile dumneavostră, atunci vă invit sa descoperim împreună cum putem face Cupacakes a la Martha Steward, salatele lui Jamie Oliver, Beef Borginon ca şi Julia Child sau să ne servim oaspeţii cu aperitive parcă făcute de Gordon Ramsey.
Nimic nu este mai simplu.Aici orice idee relativ imposibilă poate devenii o realitate foarte posibilă. Dacă fugiţi de bucătărie ca dracu de tămâie sau dacă asimilaţi gatitul unei cine cu dezastrul Holocaustului atunci aţi nimerit exact unde trebuia.
De la sfaturi culinare, la reţete pas cu pas, informaţii utile, bucătăria autohtonă sau ceea internaţională promit că le vom ataca pe toate…because life is just a bowl of cherries….why waste it ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu